קייטרינג חלבי

19/07/14 17:59

עורכים שמחה משפחתית? מארגנים אירוע? הרבה מחשבה ותכנון לפניכם. אחד הדברים שתרצו להקדיש לו תשומת לב הוא הקייטרינג בו תבחרו. סוג האוכל המוצע באירוע משפיע על הנאת האורחים והאווירה במקום, ולכן כדאי להשקיע זמן בעניין.


בניגוד לעבר בו קייטרינג חלבי היה רעיון שלא עולה על הדעת לאירועים מכובדים, כיום קייטרינג זה נהיה יותר ויותר מקובל ונפוץ, והוא אף נחשב לגורם המשדרג את האירוע, בהיותו מספק מגוון מנות מיוחדות ומעניינות. השינוי המרענן התרחש הודות לגורמים שונים, והעיקרית שבהם היא החשיפה התמידית באמצעי התקשורת השונים. כך, כשנוצרה דרישה מצד הלקוחות לקייטרינג חלבי, ניצלו שפים בבתי מלון ובמסעדות וחברות קייטרינג את ההזדמנות העסקית ואת הפוטנציאל הגלום בתחום, והחלו להשקיע במנות חלביות.


בבחירת סוג הקייטרינג, האופציות כיום מגוונות הרבה יותר ויש מבחר עשיר ממנו ניתן לבחור. עם זאת, לא לכל אירוע יתאים הקייטרינג החלבי. נביא כמה נקודות שכדאי שתקחו בחשבון:


סוג האירוע- בחנו האם קייטרינג חלבי יתאים לאירוע שלכם. למרות שגם בחתונות נמצא שמתחילים להגיש ארוחה חלבית, הקייטרינג החלבי יותר פופולארי ומתאים לסוג אירוע של מפגש משפחתי, בת מצווה, יום הולדת, אירוע עסקי, וכדומה. אין כמו קייטרינג חלבי מושקע לשדרוג אירועים קטנים!


שעות האירוע- קייטרינג חלבי יתאים לשעות היום המוקדמות או לשעות הצהריים בו המוזמנים יעדיפו ארוחה קלה ומרעננת, לעומת שעות הערב להן ארוחה בשרית תתאים יותר. מצד שני, גם בשעות הערב יהיו אלו שישמחו לאכול ארוחה עשירה שאיננה בשרית ומכבידה על מערכת העיכול.


עניין נוסף שיש לזכור הוא, שכאשר האירוע מתקיים בשעות היום המוקדמות יותר, גוברים הסיכויים לכך שהמשתתפים לא אכלו עדיין אוכל בשרי, וכך לא תהיה להם כל בעיית כשרות להשתתף בארוחה החלבית. ככל שתתאחר שעת השמחה או האירוע, סביר יותר שיהיו אורחים שיתאכזבו מכך שאינם יכולים להתנסות באוכל האסטטי והמגרה המוגש.


רגישות לאוכל- חשבו על האורחים שלכם, האם הם רגישים ללקטוז? אם כן, הם לא יוכלו ליהנות מהקייטרינג החלבי המושקע, שכן לקטוז ומוצרי חלב הולכים יחד.


עונת השנה- אם הנכם מעוניינים לקיים את האירוע בעונת הקיץ החמה באוויר הפתוח, קייטרינג חלבי לא תמיד יהיה רעיון חכם. מוצרי חלב רגישים ביותר לחום, והנאת האירוע תיפגם משמעותית אם האוכל יתקלקל כתוצאה מהטמפרטורה בחוץ... בכל מקרה, חשוב לדאוג שהאוכל יוכן מחומרים איכותיים וטריים, הן מבחינת הפירות והירקות, ובעיקר מבחינת מוצרי החלב לסוגיהם.

עסקים ומאמרים:
Stratomedia סטרטומדיה סטרטומדיה